Hozd ki magadból
a legjobbat a Mazars-nál!

Gen You.

Az auditorok új generációja a Mazars-nál.

Gen Y, Gen Z…Gen You.

Az auditorok új generációja a Mazars-nál készen áll arra, hogy kihívás elé állítsa, újraértelmezze és átalakítsa az audit szakmát.

Gen You, csatlakozz!

Készen állsz egy utazásra a pénzügyeken túl?

Ki mondta, hogy a könyvvizsgálat csupán pénzügy? Ismerd meg Céline-t, aki a Mazars-nál auditorként informatikai rendszerek és fenntarthatósággal kapcsolatos folyamatok vizsgálatában is részt vesz. Nézz új szemszögből az auditra!

Gen You, csatlakozz!

Tudni akarod, mitől ketyeg egy vállalkozás?

Az audit nem csupán zsonglőrködés a számokkal. Ismerd meg Oliver-t, aki a Mazars-nál fejest ugrik a vállalatok izgalmas világába. Légy egy nemzetközi, sokrétűen képzett csapat tagja és fedezd fel auditorként a modern üzleti világ minden dimenzióját!

Gen You, csatlakozz!

Szívesen belehúznál?

Karriered auditon eltöltött évei alatt kritikus üzleti gondolkodás és személyes készségek terén is hatalmasat fogsz fejlődni. A Mazars-nál kezdetektől fogva felelősségteljes feladatokon keresztül vezet az utad egyre magasabbra. Ismerd meg Blankát, aki auditorként mindig tudja, merre van az előre!

A határaidat feszegesd, ne a papírokat tologasd!

Az audit szakma jelentős átalakuláson megy át, és a Mazars a változások egyik éllovasa. Mi bízunk csapattagjaink kreativitásában, nyitottak vagyunk az új ötletekre és bátorítjuk az innovációt. Ismerd meg Gergőt, aki a Mazarsnál auditorként van hatással a változásokra!

Karrier életre szóló barátságokkal?

Az audit kiváló karrier-rajtvonal. Ismerd meg Mathilde-ot, aki egy emberileg és szakmailag egyaránt támogató környezetben hozza ki a legtöbbet magából. Nálunk megvalósíthatod ambícióidat!

Gen You, csatlakozz!

Gondolkodj és cselekedj globálisan!

Profitálj a nemzetközi környezet előnyeiből, és dolgozz Te is a Mazars globális cégekből álló ügyfélportfolióján. Ismerd meg Helga-t, akinek már a belépése pillanatától lehetősége nyílt határokon átívelő audit megbízásokon részt venni és nemzetközi kapcsolatrendszert építeni.

Gen You, csatlakozz!

Válaszd a Junior Auditor pozíciót!