Hozd ki magadból
a legjobbat a Mazars-nál!

Hozd ki magadból a legtöbbet a Mazars-nál!

Jelentkezem Gen You - Junior Auditor

Értékeink munkáltatóként

Bővebben

Válaszd ki a csapatod!

Bővebben

Tudj meg többet rólunk!

mazars.hu

Csatlakozz hozzánk és építsd karriered egy olyan nemzetközi környezetben, ahol folyamatosan fejlődhetsz és szakmailag kiteljesedhetsz. Köss életre szóló barátságokat és tanulj olyan vezetőktől, akire szakmailag és emberileg is számíthatsz. Legyen a Te történeted a mi történetünk is.

Mazars, the smart choice

A Mazars világszerte

A Mazars vezető nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat, amely partnerségi modellben, egységes csapatként működik. Szaktudásra, méretbeli előnyökre és a kulturális sajátosságok értő ismeretére támaszkodva magas színvonalú, testre szabott szolgáltatásokat kínál a könyvvizsgálat, a számvitel, valamint az adó-, pénzügyi, és üzleti tanácsadás területén.

50,000+

szakember

100+

ország

Kik vagyunk?

A Mazars több, mint 30 éve van jelen Magyarországon, egyike a vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cégeknek a hazai piacon.

Nőként a Mazars-nál

Young Talents

Role Models - Gabi

Role Models - Andi

Role Models - Emese

SMART+ program

Jelentkezz pályakezdő állásainkra a legördülősávban!

Miért SMART choice?

Dinamikus karrierút tanácsadóként

Mazars-os tanácsadóként nincs két egyforma napod, hiszen már a kezdetektől belekóstolhatsz a szakma legkülönbözőbb rétegjeibe. Évente feljebb léphetsz a ranglétrán, és új szakmai és vezetői kihívásokra lelhetsz.

Kezdetben buddy, később mentor

A Mazars-nál olyan támogató légkör vesz körül, amely nemcsak a munkahelyen, hanem azon kívül is összetart. A buddy-d és később a mentorod gondoskodik arról, hogy soha ne érezd magad egyedül. Számíthatsz ránk szakmailag és emberileg egyaránt.

Szakmai PLUSZ

Annak érdekében, hogy kihozd magadból a pluszt, évente 50+ képzési órát biztosítunk szakmai és soft skill területen, LinkedIn Learning eléréssel. A Mazars-nál olyan tudást szerezhetsz (ACCA, DipIFR), amely a szakmai jövődet biztos alapokra helyezi.

Innovatív munkakörnyezet és megoldások

Nagy hangsúlyt fektetünk az innovatív megoldásokra és arra, hogy ebben Te is részt vehess. Innovációs ambassadorként lehetőséged lesz az IT & Innovation csapatunkkal közvetlenül együttműködni és ezáltal hatással lenni a jövőnkre.

Kollégáink által életre keltett értékeink

Entrepreneurial spirit

School of excellence

Friends for life

Future of work

2021-ben új irodába költöztünk!

Hozd ki magadból a legtöbbet a Mazarsnál!

A Mazars-nál olyan tapasztalatot szerezhetsz, amely a szakmai jövődet biztos alapokra helyezi.

Folyamatosan támogatjuk az egyéni karriercélok kiteljesedését.

Az élethosszig tartó tanulást nemzetközi környezettel és lehetőségekkel színesítjük.

A Te történeted a mi történetünk.

Az együtt töltött idő és a közös cél barátokká kovácsol bennünket, szívesen ünneplünk együtt és szeretjük a csapatépítőket is.

Számíthatsz ránk szakmailag és emberileg egyaránt.

A Mazars-nál olyan támogató légkör vesz körül, amely nemcsak a munkahelyen, hanem azon kívül is összetart.

Gondolkozz szabadon!

Biztosítjuk a hatékony és rugalmas munkavégzéshez szükséges technológiai és szervezeti feltételeket.

Teret adunk az új generációk kreativitásának és a csapatmunkának.

Törődünk egymással, másokkal és környezetünkkel.

Adj hozzá Te is!

Együtt határozzuk meg a fejlődés irányát, ez motivál bennünket nap mint nap.

Bízunk csapattagjaink kreativitásában, nyitottak vagyunk az új ötletekre és bátorítjuk az innovációt.

Ösztönözzük a fejlesztésekbe való bekapcsolódást és értékeljük, ha kollégáink hatással vannak a szervezetre.

Melyik terület érdekel leginkább?

Könyvvizsgálat „Számviteli mindentudók”

Nézd meg mivel foglalkozunk!

 • 50 fős audit csapat, akiket 3 fős IT audit team támogat.
 • Könyvvizsgálóink abban segítik ügyfeleinket, hogy transzparens információt biztosítsanak a cégvezetés, az igazgatóság, a befektetők és a piac többi szereplői számára. Audit csapataink látják el ügyfeleink éves beszámolóinak és reporting csomagjainak könyvvizsgálatával kapcsolatos feladatokat.
 • Audit munkatársaink a Mazars-nál minden szektorba betekintést nyerhetnek, hiszen portfóliónkban csakúgy jelen vannak a termelő- és szolgáltató cégek, mint a bankok és biztosítók. IT audit és innovációs csapatunk technológiai újítások bevezetésével, munkafolyamatok automatizálásával teszi hatékonyabbá az audit csapatok munkáját.
 • „A Mazars Hungary audit csapata részt vett egy olyan globális audit szoftver tesztelésében és implementálásában, amely évente 23.000 könyvvizsgáló munkáját fogja megkönnyíteni a Mazars hálózatában.”

Pénzügyi Tanácsadási Szolgáltatások „Segítünk ügyfeleinknek eligazodni a számok sötét erdejében”

Nézd meg mivel foglalkozunk!

 • 6 fős Jolly Joker tanácsadó csapat, akik szakértői és tanácsadói szolgáltatások széles körével támogatják ügyfeleinket.
 • Tanácsadóink komplex szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleinknek tranzakciók előkészítésétől kezdve a lezárást követő feladatokig pénzügyi, adózási, jogi területeken. Szakértői és tanácsadói szolgáltatásaink továbbá a vállalatértékelések, pénzügyi, adó- és jogi átvilágítások, kockázatmenedzsment és számos egyéb, belső ellenőrzési folyamat.
 • „A Mazars tanácsadási üzletága a kelet-közép-európai régióban 2019-ben a második legnagyobb volt, az M&A szolgáltatások üzleti volumenjét tekintve.”

Adótanácsadás „Kérdezz… Felelünk!”

Nézd meg mivel foglalkozunk!

 • Adó- és jogi tanácsadás
 • 25 fős adókockázat-elhárító és adóbírság-megelőző különleges osztag.
 • Mazars adótanácsadói magas hozzáadott értékű, ügyfélközpontú szolgáltatásokat kínálnak ügyfeleinknek valamennyi adónemmel kapcsolatban. Csapatunkat a minden adónemben jártas adózási szakértők mellett áfa tanácsadásra, expat szolgáltatásokra, illetve kockázatkezelésre (adóvizsgálat, átvilágítás) specializálódott munkatársak alkotják.
 • „Már szinte idejét sem tudjuk, mikor tett jelentősebb megállapítást ügyfeleink részére az adóhatóság.”

Transzferárazás „Mi minden problémát áthidalunk!”

Nézd meg mivel foglalkozunk!

 • Transzferár csapat, avagy BenchmarKing
 • 10 fős TP csapatunk szakértelmének köszönhetően, irodánk globális transzferár központként működik és a Mazars hálózat tagjait is támogatja benchmarking terén.
 • Transzferárazásra specializálódott munkatársaink határokon átívelő projekteket menedzselnek, számos nemzetközi konferencián vesznek részt előadóként, valamint a Mazars irodák TP szakértői továbbképzésében is aktív részt vállalnak.
 • „Transfer Pricing csapatunk 3 év alatt hatszorosára növelte a globális hálózatuknak készített benchmarkok számát.”

Könyvelés „A számok mágusai”

Nézd meg mivel foglalkozunk!

 • 45 fős csapat, 3 team
 • Két nagyobb csapatunk közel 30 munkatársa, változatos pénzügyi és számviteli szolgáltatást nyújt több mint 120 ügyfelünknek, klasszikus könyvelői irodai működés keretében. Néhány számviteli szakértőből álló kisebb csapatunk pedig számvitel vagy pénzügyi/kontrolling területen nyújt interim megoldásokat ügyfeleinknek, átmeneti időszakra.
 • Pénzügyi és számviteli szolgáltatást nyújtunk vállalatoknak. Ügyfeleink között tudhatunk olyan nagy vállalatokat, ahol teljes körű pénzügyi outsourcing szolgáltatást nyújtunk az adatrögzítéstől kezdve, a havi zárásokon keresztül, az anyavállalati IFRS konszolidációig. Számos ügyfelünknél számviteli és/vagy pénzügyi részfeladatok ellátása képezi a szolgáltatásnyújtás alapját, szoros együttműködésben a cégek belső folyamatokért felelős területeivel.
 • „Egy jól ismert fast fashion üzletláncnál több szatyornyi számla rögzítését állítottuk át manuálisról automatikusra.”

Bérszámfejtés „Mi vagyunk, akik bearanyozzák a napod a hónap végén”

Nézd meg mivel foglalkozunk!

 • 18 fős csapat, 2 fiúval :)
 • Bérszámfejtési és HR adminisztrációs szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek, ennek keretében több ezer munkavállaló bér- illetve táppénz számfejtését végezzük. Online web alapú cafeteria rendszert és elektronikus munkaidő nyilvántartási modult is tartalmazó integrált megoldásunk lefedi a munkaügy, bér, humánerőforrás és a munkaidő nyilvántartás teljes területét.
 • „Egy ügyfelünk társadalombiztosítási auditra való felkészítése során 5 éves lemaradását 6 hónap alatt hoztuk be, 186 napot fektettünk ebbe a projektbe. Ez igazi csapatmunka volt.”

Támogató funkciók „Mi megoldjuk a megoldhatatlant is”

Nézd meg mivel foglalkozunk!

 • 20 fős csapat, a szervezet mozgatórugói.
 • Support Heroes csapatunk biztosítja cégünk kiegyensúlyozott működését és a szakmai munkatársak támogatását. HR, IT, pénzügyi, valamint üzletfejlesztési és marketing csapatunk minden egyes nap arra törekszik, hogy a Mazars elismert névvé váljon a munkaerőpiacon, és az ügyfelek számára is.
 • „Az általunk kiadott kommunikációs anyagok oldalszáma meghaladja a Gyűrűk Ura trilógia teljes terjedelmét.”

IT Audit és Innovációs guruk

Nézd meg mivel foglalkozunk!

 • Több mint 10 fős üzletágunk támogatja a kollégákat és az ügyfeleket.
 • IT Auditor kollégáink informatikai folyamatvizsgálatokban, IT biztonsági kérdésekben, informatikai megoldások tervezésében és kivitelezésében segítik ügyfeleinket.
 • Innovációs csapatunk technológiai újítások bevezetésével, munkafolyamatok automatizálásával teszi hatékonyabbá kollégáink mindennapjait.
 • A csapat által készített alkalmazások segítségével (a fenntarthatóság jegyében) az éves irodaszer fogyasztásunkat több tucat doboz A4-es papírral, golyóstollak százaival, és nagy számú tonerrel csökkentettük, illetve kollégáinknak megtakarítottunk számos munkaórát, amit ezelőtt adminisztrálással töltöttek.